Rap Müziğinin yeni ismi iddialı şarkısıyla çıkış yaptı!
Reklam

Rap Müziğinin yeni ismi iddialı şarkısıyla çıkış yaptı!

Çıktığı tatilde yaşadığı ilginç durumları şarkısına konu olan sanatçı, şarkısının adını “Odessa’da 2 Gece” koydu. Film gibi 2 gün yaşayan Jerry Key , yaşanan duyguları şarkısıyla dile getirdi.

26 Eylül 2019 - 13:10 - Güncelleme: 26 Eylül 2019 - 13:12

Şarkısının ismiyle ,tarzıyla, şarkı sözleriyle dikkatleri çeken rap dünyasının yeni ismi, Jerry Key  Kınay Production etiketiyle ‘’ Odessa’da 2 Gece’’ şarkısını yayınladı.

Şarkının ismi merak uyandırırken, dinleyicilerden tam not alıyor.

Sözü ve arenjesi kendisine ait olan ‘’ Odessa’da 2 Gece ‘’ şarkısı için klip çekimlerine başlandı. Yine tarzı gibi farklı bir klip projesine imza atan başarılı rapçi,  çok yakında klibi ile 15 milyon izleyicisi olan netd platformunda yayında olacak.

BEŞİKTAŞ CAMİASINA İTHAFKEN YAPILAN ŞARKI!

İlk tekli çalışmasıyla iddialı yükselişini devam ettiren Jerry Key, “Odessa’da 2 Gece”  isimli şarkısını oturduğu semtine olan aşkı sebebiyle yaşadığı ortama ithafken yaptığını ifade etti.  Hedefinin Türkiye’ye şarkı söyleyen bir isim olduğunu ekleyen sanatçı, ilk şarkısını Beşiktaş’ın incisi Beşiktaş JK ruhuna armağan etti.

Birçok dilde şarkılar yapabilen başarılı rap sanatçısı , ilk tekli çalışmasından sonra İngilizce İspanyolca Almanca ve Fransızca dillerinde şarkılar yaparak Türkçe ile harmanlanmış yeni müzikleri sevenleriyle buluşturacağını ifade etti. Albüm hazırlıklarına şimdiden başlayan Jerry Key , yine tarzını konuşturacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”