Savio Yenilikleri İlk Kez KTM 2017’de

Savio Yenilikleri İlk Kez KTM 2017’de

Alfredo Modiano Mümessillik, Türkiye’de ilk kez KTM 2017 Fuarı’nda PulsarS model bobin makinesi üzerinde elektronik iplik gezdirici sistemi tanıtacak.

06 Nisan 2017 - 16:23

Türk tekstil sektörüne bünyesindeki güçlü markalar ile hizmet veren Alfredo Modiano Mümessillik, yer alacağı Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de, PulsarS model bobin makinesi üzerinde elektronik iplik gezdirici(iplik rehberli traversli) sistemi ilk kez sergileyecek.

Firmalara satış ve satış sonrası teknik destek ve yedek parça hizmetleri sunan A. Modiano Mümessillik; Türkiye temsilciliğini yürüttüğü Savio, Electrojet, Itema, Rite Spa, Simet Srl, Roj Srl (Nuova Roj), Ommi SPA, Autefa Solutions SPA, RF Systems Srl, Loris Bellini ve Lafer SPA, gibi dünya çapında firmalarla müşterilerine uzun süre kalite garantisi sağlıyor.

İplik işletmelerine önemli avantajlar sağlayan Savio teknolojileri ile KTM 2017’de yer alacaklarını belirten A. Modiano Mümessillik Yetkilisi Selim Sarfati, Savio’nun son dönemde öne çıkan teknolojileri hakkında şu bilgileri paylaştı; “Savio, son dönemde PulsarS model yeni tip bobin makinesini lanse etti. Bu bobin makinesi; gerek üretim, gerek randıman ve kalite gibi yapısal birçok üstünlüğünün yanında çevre bilincine önemli katkılarda bulunuyor. Enerji tüketiminin önemli ölçüde azaltıldığı bu makine, ayrıca sıcak hava oluşumunu tamamen ortadan kaldırılarak işletmelerin çevre konusuna katkıda bulunmasını sağlamaktadır.”

 

Türkiye Pazarında Savio’ya Büyük İlgi

Savio’nun 50 yıldır Türkiye pazarında varlığını sürdürdüğünü belirten Selim Sarfati, “Türkiye pazarı Savio için oldukça önemli. 50 yıldır Türkiye’de varlığını sürdüren Savio, günümüzde satış, servis ve yedek parça merkezleri ile alanında lider üreticilerden biridir. Geçtiğimiz yıllarda gerek Polar Multicone gerekse yeni model Eco PulsarS’ın yakalamış olduğu başarı, değerli müşterilerimizden pozitif geri dönüş olarak satış grafiğine de yansımış ve Savio’yu Türkiye’de lider konuma oturtmuştur. Bunun için bize güvenen tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

 

Savio’dan KTM 2017’ye Özel Ürünler

Türkiye ve Kahramanmaraş pazarına verdikleri önemi bir kez de KTM 2017’de göstereceklerini kaydeden Sarfati, Türkiye’de ilk kez tanıtılacak ürünlere ilişkin şu açıklamaları paylaştı; “Savio, bu yıl KTM 2017’de ITMA fuarında dahi göstermediği bir yeniliğe yer vererek, PulsarS model bobin makinesi üzerinde elektronik iplik gezdirici (iplik rehberli traversli) sistemi tanıtacak. Bu durum Kahramanmaraş ve KTM Fuarı’na verdiğimiz önemi bir kez daha gösteriyor. Savio, bu makinede ince pamuk ipliği ile hem hassas boya bobini, hem de büküm makinesine hazır bobin imal edilebildiğini gösterecek.”

Savio’nun ayrıca son yıllarda çok popüler olan ve katlama makinesi gerektirmeyen Duo-Pot model ipliği aynı anda hem katlayıp hem de büken ‘Two For One’ makinesini de fuarda sergileyeceğini belirten Sarfati, iplikhaneler için gezer temizleyiciler, fitil makineleri ve otomasyon sistemleri üreten Electrojet’in ise broşürleri ve satış yetkilileri ile fuarda yer alacağını söyledi. Sarfati, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ayrıca iplik boya makineleri üreten Bellini, harman hallaç ve özel elyaf karışım hatları üreten OMMI, katlama ve aktarma makineleri üreticisi Simet ve gaze makineleri, hassas sarım boya hazırlık ve elektronik aktarma makineleri üreten Rite firmaları da temsilcileri ile KTM 2017’de yer alan standımızda olacaklar. KTM 2017’nin yoğun ilgi ile tekstil sektörünün bir araya geleceği güzel bir fuar olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Geçtiğimiz yıl yer aldığı KTM 2016 Fuarı’nda da bölge tekstilcisinin büyük ilgisi ile karşılaşan Savio, gördüğü ilgiyi satış rakamlarına da yansıttı. Savio’nun 2016 yılı Türkiye satışları ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Sarfati, “Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın tekstilin merkezinde bir fuar olması ve profesyonelce organize edilip yönetilmesi, gerek bizim gerekse mümessilliğini yapmakta olduğumuz yabancı firmaların ilgi odağı olmasını sağlamıştır. Geçtiğimiz yıllarda oluşan yoğun ilgi ve gelişen ticari ilişkiler bu yıllarda meyvelerini vermektedir, bu da fuara ilginin artarak devam etmesini sağlamıştır. Gerek Savio gerekse mümessilliğini yaptığımız diğer firmalar, fuarın vermiş olduğu katkılardan oldukça memnun olduklarını ifade etmekteler.” dedi.

 

Yüksek Kalitede Pamuk İpliğinin Adresi Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta bulunan tekstil işletmeleri ileri teknolojiyi kullanmasının ve yenilikleri takip etmesinin yanı sıra, kullandığı yenilikleri ürün kalitesine de yansıtıyor. Son yıllarda Türkiye’nin iplik üretiminde Kahramanmaraş’ın öne çıktığını belirten Selim Sarfati, dünyada yüksek kalitede pamuk ipliğini hızlı ve yüksek servis şartlarında satın almak isteyen alıcıların ilk olarak başvurduğu yerin Kahramanmaraş pazarı olduğunu söyledi. Sarfati Kahramanmaraş’ın yakaladığı bu başarı ile ilgili “Dünyada böyle bir konuma gelmek için sadece kapasite arttırmak fazla üretim yapmak yetmez, bu seviyedeki alıcılara hızlı servis ve teslimat, istedikleri esneklikte farklı tiplerde farklı cinslerde hızlı üretim ve cevap vermek gerekir. Kahramanmaraş iplikçileri, yılların verdiği tecrübe ile bu seviyeyi aşmış durumdalar. Çin, Pakistan, Bangladeş vb. ülkeler ile rekabet edebilmenin asıl sırrı buradadır; esneklik, hızlı cevap, yüksek seviyede ticari ve teknik beceri. Son yıllarda Kahramanmaraş’ta yapılan yatırımların geneline baktığınız zaman sadece kapasiteye yönelik değil bu 3 olguya yönelik yatırımların yapıldığını görüyoruz. Herkesin yaptığı aynı cins iplikle rekabet etmenin zorluğuna karşın, son yıllarda yapılan özel iplik imal etme ve hızlı tip değiştirme gibi esnekliğe yönelik yatırımların ne derece doğru olduğu ortaya çıkmaktadır.” sözlerine yer verdi.

A.Modiano Mümessillik ve Savio, Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektörüne verdiği önemi bir kez daha göstereceği KTM 2017 Fuarı’nda tüm iplik işletmelerini standına davet ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...