Tekstil devine sürpriz doğum günü

Tekstil devine sürpriz doğum günü

Türkiye’nin sayılı holdingleri arasında bulunan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz’e sürpriz doğum günü yapıldı. Mado Sarayında Kipaş yöneticileri tarafından iftar programına davet İşadamı Öksüz sürpriz doğum günü karşısında duygulu anlar yaşadı. Öksüz’ün doğum gününe il dışındaki arkadaşları ise görüntülü doğum günü mesajıyla katıldı.

28 Mayıs 2018 - 07:49

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz’e sürpriz doğum günü düzenlendi. Kİpaş yöneticileri tarafından iftara davet edildiğini zanneden Öksüz, Mado sarayında düzenlenen sürpriz doğum günü organizesinden habersiz geldi.

Ailesiyle birlikte salona geçen Öksüz sürpriz doğum günü pastasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Salonda bulunan çalışanlarının ve dostlarının tebriklerini kabul eden Öksüz’e ayrıca Kabataş Erkek Lisesindeki lise arkadaşları da görüntülü doğum günü mesajıyla organizeye renk kattı. Kendisi için tam anlamıyla sürpriz olduğunu söyleyen İşadamı Öksüz; “Bu güzel sürprizi hazırlayanlara çok teşekkür ederim, gerçekten beni çok duygulandırdı, dostlarım, ortaklarım ve değerli mesai arkadaşlarımla birlikte mübarek ramazan ayında bir arada bulunup iftar yapmak ve aynı zamanda da doğum günümün kutlanmasından dolayı çok mutlu oldum, bu vesile ile Ramazan ayının tüm İslam âlemine, ülkemize ve hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesini dilerim.” dedi. 

İftar programına Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili H. İbrahim GÜMÜŞER ve eşi Melek Gümüşer,  İşadamı Öksüz’ün eşi Ayça Öksüz ve çocukları, Yönetim Kurulu Üyeleri ile şirket çalışanlarının yanı sıra Öksüz’ün yakın dostları İşadamları A. Kadir KURTUL, Mehmet SEZAL ve KMTSO Başkanı Serdar Zabun katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...