16 Hakim BYLOCK’çu çıktı

16 Hakim BYLOCK’çu çıktı

Kahramanmaraş Adliyesinde görevden alınan 18 hakimden, 16'sı bylock sisteminde çıktı.

03 Eylül 2016 - 21:43

Vatan haini FETO terör örgütü soruşturması çerçevesinde, Kahramanmaraş’ta  görevden alınan hakimlerden 16’sının BYLOCK kullanıcısı olduğu tespit edildi.

Vatan hainlerini,  özel öneri-şifre-program indirme-onay sürecini takip ederek kullandıkları ve vatan  hainlerine özel yazılmış olan bu haberleşme sisteminin çözülmesinden sonra, kimlerin ne mal olduğu da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştı.

Bu çerçevede, daha önce görevden alınan ve Kahramanmaraş Adliyesinde görevli iken açığa alınan 18 Hakimden 16’sının bu sisteme dahil üst düzey yönetici olduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Görevden alınan hakimlerden birinin bu BYLOCK sistemi çözülmeden önce, şiddetle vatan hainleri ile alakası olmadığını savunduğu, fakat sistemin çözülüpte kimlerin bu sisteme kayıtlı olduğunun ortaya çıkmasından sonra, bülbül gibi öterek, örgütle ilgili çok önemli bilgiler verdiği de edinilen bilgiler arasında.

Bilindiği gibi, BYLOCK adı verilen ve vatan  hainlerine özel olan bu sisteme dahil olanlar en üst yönetici seviyesinde kabul ediliyorlar..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme...