KİPAŞ çalışanlarından 2 tır yardım

KİPAŞ çalışanlarından 2 tır yardım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Suriye için başlattığı yardım kampanyasına Kipaş Holding Ring işletmelerinde bulanan 1500 işçi, 2 tır yardımda bulundu.

05 Ocak 2017 - 11:11

Kipaş Holding merkez binasında düzenlenen törenle iki tır dualar eşliğinde Suriye de yardım bekleyen Müslümanlara gönderildi.

Burada bir açıklama yapan KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, holdingin aslında yardımlaşma kültürünün olduğunu söyledi.

Başlatılan bu yardım kampanyasından kendisinin çok etkilendiğini belirten Öksüz şöyle konuştu: “Öncelikle bu Kipaş çalışanlarının geliştirdiği bir fikir. Bizde yönetim olarak bu güzel düşünce karşısında sessiz kalmadık ve yardımda bulunduk.  Onlara destek olduk. Bu yardımı esas olarak Ring işletmemizde çalışan 1500 işçimiz bir araya gelip böyle bir yardım parası toplamışlar. Yönetim olarak da biz de destek olduk. Kipaş’ın kültüründe yardımlaşma var”

 

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Öksüz şöyle konuştu: “Çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kipaş kültürünü bütün çalışanlarımız benimsemiş durumda. Şirketimizin kültürü çok önemli aynı insanlar gibi. Şirketler gelir geçer ama insanlık devam eder. Aynı ülkelerin ve memleketlerinin devam ettiği gibi. Ben çok duygulandım yakın zamanda arkadaşlarımızın bu yardımı yapacağından haberim oldu. Biz de Kipaş olarak yardım yapıyoruz ama arkadaşlarımızın yaptığı yardımı daha anlamlı buluyorum. Allah kabul etsin. Allah oradaki Müslümanlara yardım etsin kolay bir iş değil. Yardımlaşmamız bizim inancımızda var. Bütün arkadaşlarımın hepsine bir kere daha teşekkür ediyorum”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı