Ceyhan, Cerit’te evlere davet edildi

Ceyhan, Cerit'te evlere davet edildi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Çağlayancerit’te ve Helete de büyük ilgi gördü ve kendisini ısrarla eve davet eden aileyi kırmadı."

26 Mayıs 2018 - 12:07 - Güncelleme: 26 Mayıs 2018 - 12:15

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı için aralıksız çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Çağlayanceritte İlçe Başkanı Ahmet Kurt ve yönetimi ile birlikte Cumhur İttifakı için destek istedi. Sıcak ve samimi konuşmaları ile vatandaşlardan büyük takdir gören Ceyhan, Evlerinin balkonundan ısrarla kendisini eve davet eden aileyi de kırmadı. MHP Andırın İlçe Başkanı Ahmet Kurt ve beraberindeki kalabalık partili ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdüren Ceyhan, Ailenin taleplerini dinledi ve destek sözü alarak oradan ayrıldı.

ÇAĞLAYANCERİT VE HELETE'Yİ GEZDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Çağlayancerit ile birlikte Helete'yi de gezen Ceyhan, Son iki yıldır su sorunu ile gündeme gelen şikayetleri dinledi. Helete halkının tepkisini dinleyen Ceyhan, Şehrimizin sorunlarını çözmek için insanları muhatab alıp dinlemek ve sabretmek gerekir. Emin olun vatandaşlarımızın devasa beklentileri yok. Hayatlarını kolaylaştıracak makul talepleri var. Bu süreçte ilk olarak halkın sesine kulak verip daha sonra ise bu talepleri yasal çerçevelerde çözmek mümkün. İnsanlar bilinçli neyin imkanı, neyin imkansız olduğunu gayet iyi biliyorlar. Çağlayancerit ve Helete de vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bohçamıza aldık. Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın kaygı ve beklentilerini biliyorum. Bunlarla ilgili proje geliştirip en makul bir şekil ve sürede nasıl çözeriz bunun için seve seve çalışacağız. Çağlayancerit ve Helete li kardeşlerimizi istek ve taleplerinde asla yalnız bırakmayacağız. Biz sorun üreten değil. Sorun çözen bir çizgiye hizmet edeceğiz. Kanunlar ve hukuk çerçevesinde iletişimi ön planda tutup halk ile devlet arasında köprü olacağız"dedi.














YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...