Dulkadiroğlu’nun iftarına binlerce kişi katıldı

Dulkadiroğlu'nun iftarına binlerce kişi katıldı

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı Hanefi Mahçiçek Spor Kompleksinde vatandaşlara iftar programı düzenledi. Programa binlerce vatandaş katıldı.

12 Haziran 2018 - 05:09

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Dulkadiroğlu İlçesi tarafından Hanefi Mahçiçek Spor Kompleksi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada partililerin sevgisiyle karşılaşan Ünal, vatandaşlara hitap ederek, ''Biz 2002 de geldiğimizde ilk söylediğimiz şey, bu sistemin değişmesi gerektiğiydi. Neden? Çünkü bu sistem kriz getiriyor. Bu sistem 1950 -1960’ların şartlarına göre oluşturulmuş. Oysa dünya değişti'' dedi.

İftar programına AK Partili Ünal'ın yanı sıra, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Necati Okay ve 27.Dönem Milletvekili Adaylarından Ahmet Özdemir, Cihat Sezal'da programa katıldı.

Vatandaşlara seslenen AK Parti Sözcüsü Ünal, ''Değerli Teşkilat mensuplarımız Ramazanı Şerifimiz Mübarek olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları katında kabul etsin. Bu gün burada eşlerinizle birlikte olmanız, bizim burada bir aile olarak bulunmamız çok önemli ve kıymetli'' dedi.         

Ben özellikle Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum diyen Ünal şunları kaydetti; ''Mahalle başkanlarımız bizim parmak uçlarımız, bizim sahayı hissetmemizi bizim sahayı hissetmemizi ve sahada yaşananları teşkilata ana kademeye iletmeyi sağlayan bizim Mahalle Başkanlarımızdır. Ve daha da önemlisi mahalle başkanlarımızla beraber çalışan sandık yönetim kurullarımız bizim çok kıymetli. Çünkü seçim sandıkta kazanılıyor ve biz burada bir teşkilatın mensupları olarak bu gün seçime ilişkin birkaç hususu sizinle paylaşmak istiyorum; Bu gün biz burada bir teşkilat toplantısı içerisindeyiz arkadaşlar. Yani AK Parti teşkilatı olarak bu gün hep beraberce iftar yaptık. Bu gün hem teşkilatımızın iç meselelerini kendine dair hem de şu önümüzdeki 16-17 gün sorumluluklarımızı yerine getirmek için yapacağımız çalışmaları beraberce bir paylaşalım istedik. Onun için Dulkadiroğlu Belediye başkanımız Sayın Necati Okay Bey’e aynı şekilde Büyükşehir belediye başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey’e il başkanımız Ömer Bilal Oruç Debgici beye teşekkür ediyorum. Çünkü özellikle SKM Başkanımız Ömer Saka Bey’le bu organizasyonu gerçekleştirdiler. Dolayısıyla bu gün biz birkaç hususu paylaşıp seçime dair sonra inşallah sahaya çıkıp çalışacağız.''

Bu seçimi önemli ve kritik yapan en temel kritik nedir? AK Parti Teşkilatı için bu seçimi kritik yapan, 16 yıldan beri büyük değişim iddiasıdır diyen Ünal şöyle konuştu, ''Biz 2002 de iktidara geldiğimizde siyaset, sistem, ekonomi tamamen çökmüş durumaydı. Biz 2002 de geldiğimizde ilk söylediğimiz şey, bu sistemin değişmesi gerektiğiydi. Neden çünkü bu sistem kriz getiriyor. Neden çünkü bu sistem 1950 -1960’ların şartlarına göre oluşturulmuş. Oysa dünya değişti, 1990’ların başında Berlin duvarı yıkıldı Sovyetler birliği yıkıldı, küreselleşme dediğimiz tek kutuplu süreç başladı. eğer 21.yy da ayağa kalkıp lideriyle milletiyle beraber büyük iddiaları olacaksa güçlü bir hükümet sistemine gerek vardı. Bize bu değişikliği yaptırmamak için her şeyi yaptılar. Bu ülkede darbeleri yaşadık, bu ülkede cumhuriyet mitinglerini yaşadık, cumhurbaşkanı seçtirmeyiz dediler. Yetmedi kapatma davası açtırdılar, yetmedi 27 Nisan’ı yaşadık, yetmedi Geziyi yaşadık, yetmedi 17-25 Aralık yargı darbesini yaşadık ve en son olarak 15 Temmuz İşgal girişimini yaşadık. Biz bu sistemi değiştirmeden devleti şeffaf ve devleti vatandaşa hizmetkâr olan bir yapıya dönüştürmeden milletin istediği gibi olmayacak. Biz 16 yıl boyunca sistemin gücü ile yolumuza devam etmedik. 16 yıl boyunca biz siyasetin gücü ile yolumuza devam ettik, sizlerin gücü ile yoluna devam etti. AK Parti, sizlerin aşağıda yürüttüğünüz çalışmalarla devam ettik. Her iki yılda bir seçime gitmek zorunda kaldık neden çünkü sistem her kriz yaşadığında biz milleti yardıma çağırdık sandığı milletin yardıma çağırdık. Her 2 yılda bir seçim yapmak zorunda kaldık, 2 defa referandum yapmak zorunda kaldık bu güne kadar yaptıklarımızı siyasetin gücü ile yaptık.''

Şimdi sistemi değiştirdikten sonra artık Türkiye hem siyasetin hem de sistemin gücü ile yoluna devam edecek yani çift kanatlı bir şekilde yoluna devam edecek diyen Ünal, ''16 yıllık mücadelemiz diriliş dönemimizdi şimdi ise şahlanış dönemimiz başlayacak ve bunu sizler yapacaksınız. Kardeşlerim biz geçmişi unutmayacağız yaşadıklarımızı unutmayacağız biz Adnan menderesi unutmayacağız Turgut Özal ı unutmayacağız Abdülhamidhan’ı unutmayacağız, biz sultan Fatihi unutmayacağız biz 1771 de Sultan Alparslan’ın 40 bin kişiyle Bizans’ın önünde neden dikildiğini unutmayacağız. Eğer bunu unutursak her şeyi unuturuz. Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği muadeleyi anlamak için bizim tarihin içerisinden akıp gelen bu milletin büyük iddialarını anlamak gerekir, Recep Tayyip Erdoğan’ı anlamak için bu milletin medeniyet tasavvufun bu milleyin büyük hayallerini anlamak gerekir. Çünkü bu millet Recep Tayip Erdoğana Ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşlarına kendi ideallerini milletin ideallerini milletin derdini davasını hayata geçirsin diye bu yetkiyi vermiştir. Sizlere bu yetki bu yüzden verildi AK Parti teşkilatlarına bu millet bu yetkiyi neden verdi? Benim hayallerimi gerçekleştir benim binlerce yıldır esaret nedir bilmeyen, boyunduruk vurulamayan ve tarihin binlerce yıl sürecek özgürlük idealini hayata geçir diye bu yetkiyi verdi arkadaşlarım. Şimdi biz 16 yıldan beri verdiğimiz bu mücadelede bu milleti bu milletle yolculuğumuzu bir noktaya getirdik. Şimdi sanıyorlar ki 24 Haziran günü bunu bitireceklerini zannediyorlar. Kardeşlerim 24 Haziran günü ne bitecek biliyor musunuz sonsuza kadar eski Türkiye bitecek. 24 Haziran günü 15 Temmuzun etkisi bitecek, 24 Türkiye yi ele geçirmek isteyen Vesayet odaklarının bütün hayalleri suya gömülecek o yüzden kardeşlerim birbirimize söz verelim 24 Haziran gününe kadar kapı kapı gezeceğiz. Her gönüle gireceğiz. Cumhur Başkanımıza Kahramanmaraş’ta Türkiye’nin en yüksek oyunu vereceğiz. Kahramanmaraş’ta 8 tane milletvekili adayını TBMM’ye göndereceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun'' dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise Seçime sayılı günler kaldığını belirterek, ''24 Haziran’da hep beraberce inşallah Kahramanmaraş’ımızı daha önce aldığımız oy oranının üzerinde bir oy ile hep beraberce, Türkiye şehirler üstünde, şehirlerin üzerinde zirveye çıkaracağımıza inancımız tamdır. Bunu bu gün Dulkadiroğlu’nda başlatıyoruz, yarın Onikişubat Belediyesinde devam edeceğiz'' dedi.

Teşkilat mensuplarından beklentilerini söyleyen Debgici, ''Burada sandık ve mahalle  kurulu başkanlarımız var, müşahitlerimiz var. Okul bina sorunlarımız, herkes burada bu gün. Allah hepinizden sağ olsun, sandığa hep beraber sahip çıkacağız. Sayılı günler kala gece gündüz demeden, sahura kadar kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanımızı anlatacağız, Kahramanmaraş’a yapılan yatırımları anlatacağız. İşte bu yatırımlardan birisi de içinde bulunduğumuz bu yer, aydınlatması yapılmış, her türlü spor organizasyonunun yapılmış olduğu bu yerde  büyük bir birliktelik var. İnanıyorum ki bizler şehrimizi karış karış gezdiğinde, vatandaşlarımızla tokalaştığımızda onlarla hem hal olduğumuzda, her zaman olduğu gibi en üstte gösterilen teveccüh bizlere gösterilecektir. Bizim birbirinden kıymetli 8 Millet Vekili Adayımız var, inanıyorum ki tüm vekillerimizi meclise göndereceğiz. Bu konuda herkesten üst düzey hassasiyet bekliyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun istiyorum, hepinizi Allaha emanet ediyor saygılarımı sunuyorum'' dedi.

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, ''Bu iftar programında biz ailelerimiz ve teşkilat üyelerimize aileleri ile beraber iftar programı sunalım istedik, iri olalım diri olalım istedik. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerine başladı ve şöyle konuştu;

AK Parti kurulduğu günden bu yana Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, çizgisinde hep beraber birlik bütünlük içinde saha da her zaman birliğimizi bütünlüğümüzü koruyoruz. Mahallelerimizde teşkilat yapılanmalarımıza bakıldığında, Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız, Ana kadememiz, Aklı Selim kardeşlerimiz hepimiz birliğimizi bütünlüğümüzü koruyoruz. AK Partinin başarısında ki en büyük etken de bu, bunun yanı sıra önümüzdeki seçimlerde sandıklardaki,24 Haziran seçimlerimiz genel anlamda çok önem sarf ediyor. Biz bu konuda teşkilat olarak bu konu hakkında bilincimiz olduğunu, sandıklara sahip çıkacağımızın sözünü vermiştik dün arkadaşlarımızla beraber, bir daha bu sözümü tekrarlıyoruz; Sandıklarımıza sahip çıkalım arkadaşlar. Seçim her ne kadar arazide yapılan çalışmalarla da kazanılsa  sonucu sandık belirleyecek . Bu konuda hassasiyet yapalım arkadaşlar. Tekrar programımıza karıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...