FETÖ’den 14 gözaltı!

FETÖ'den 14 gözaltı!

Kahramanmaraş merkezli olarak FETÖ'nün Kriptolarına yönelik 12 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen operasyonda, ikisi Kahramanmaraş'ta halen görevde olan astsubaylar olmak üzere 14 şahısın gözaltına alındığı öğrenildi.

04 Haziran 2018 - 18:34

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün ardışık arama ve kripto şifreleme yöntemlerini kullanan TSK içerisindeki kara ve hava kuvvetlerine mensup astsubaylardan oluşan hücrelere yönelik operasyon yapıldı. Kahramanmaraş Merkezli 12 ilde yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Cuma günü, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü Ekipleri 12 ili kapsayacak şekilde eşzamanlı geniş kapsamlı gerçekleştirdiği operasyonda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün ardışık arama ve kripto şifreleme yöntemlerini kullanan TSK içerisindeki Kara ve Hava kuvvetlerine mensup astsubaylardan oluşan hücrelere yönelik şüphelinin yakalanması amacıyla 12 farklı ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Hatay İskenderun, Adıyaman Gölbaşı, Ankara Merkez, Siirt, Hakkari, Şırnak, Trabzon Dernekpazarı, Osmaniye Kadirli, Kayseri Develi, Şanlıurfa ve Tekirdağ Çorlu'da düzenlenen operasyonda yakalanan 9 kişinin operasyon merkezi olan Kahramanmaraş'a getirileceği belirtildi. Yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, ikametlerinde yapılan aramada çok sayıda dijital eşyaya incelenmek üzere el konulduğu ve Gözaltlarının devam edeceği belirtildi.  Yakalanan 14 kişi hakkında gözaltının devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x