Her geçen gün daha çok güçleniyoruz

Her geçen gün daha çok güçleniyoruz

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı ve MDK üyesi Sermet Yıldız, MHP’nin Kahramanmaraş’taki 1999 seçimlerindeki gibi ruhunu yakaladığını, özellikle Liderleri Bahçeli’nin 15 Temmuz’da gösterdiği dik duruş nedeniyle partilerine olan teveccühten memnun olduklarını söyledi.

30 Mayıs 2018 - 12:12

MHP listesinin 4’üncü sırasında olan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, hem aday hem de genel merkez yöneticisi olduğu için sorumluluğunun iki kat daha fazla olduğunu bu sorumluluğu da çalışma temposuna yansıttıklarını söyledi.

Yıldız; “Bu seçimde sıralamadan ziyade genel merkez yöneticisiyiz. Sayın Genel Başkanımızı burada temsil ediyoruz. 24 Haziran’da yapılacak seçim kampanyasında kendi bölgemizde MHP’nin çalışma performansını yüksekte tutmak, daha çok vatandaşa ulaşabilmek için yoğun çaba içerisindeyiz.” Dedi.

RAMAZAN AYINDA HERGÜN İFTAR

Ramazan ayı boyunca Elbistan’daki seçim bürosunda her gün iftarda vatandaşlarla bir araya geldiklerini de ifade eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız; “Elbistan’ın en büyük meydanın da Seçim büromuzun önünde tüm vatandaşlarımıza Ramazan boyunca iftar veriyoruz. Ramazan’da vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Ramazan ayının getirdiği rehavet nedeniyle gündüzleri vatandaşlarımızla verimli şekilde bir araya gelemediğimiz için vatandaşlarımızla teravih namazı sonraları buluşuyoruz. Ekibimizle birlikte Elbistan’ın tüm camilerinde teravih namazı sonrasında lokma tatlı dağıtıyoruz. Sonrasında ise oturup Cumhur İttifakının öneminden söz ederek milletvekilliğinde de partimize destek istiyoruz.” Diye konuştu.

ÜLKE OLMAZSA NEYİN SİYASETİNİ YAPACAĞIZ

Liderleri Bahçeli’nin 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında ortaya koyduğu iradenin her kesim tarafından takdir edildiğine vurgu yapan Yıldız bir konuya da açıklık getirerek; “Bazı kesimler Ak Partiye desteği farklı iddialarda bulunuyorlar.   Sanki Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli işte AK Parti’ye destek oluyormuş gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın hatalarını kapatıyormuş gibi asılsız iddialar olsa da sayın genel başkanımız bunu defalarca ifade etmiştir. Ülke olmazsa neyin siyasetini yapacağız?

ÜLKEMİZİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK

15 Temmuz’daki o hain darbe teşebbüsünde Önce Cenab-ı Allah’ın sonra da Sayın Genel Başkanımızın müdahalesiyle bu darbe engellendi. Türk toplumunun düşüncesi de zaten bu yönde. Bugün o darbe başarılı olsaydı; bir Suriye bir Irak gibi emperyalist güçlerin hedefi; kendilerine yakın bir yönetim oturtturup ülkeyi o şekilde farklı bir yörüngeye koymaktı. Ama genel başkanımızın izlediği o gün ki duruşu, evinden duyar duymaz çıkıp genel başkanlığa gidişi, işte o gün ki şartlarda divanı toplaması, ışıkları yakması ve medyada ilk açıklamayı yapması ülkemizin kaderini değiştirmiştir.” Şeklinde konuştu

PARTİMİZE ARTAN TEVECCÜH BİZE MUTLU EDİYOR

Seçim kampanyasından önce de vatandaşlarla ciddi diyalog içerisinde olduğunu hatırlatan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, partilerine artan teveccühün her geçen gün büyüyerek devam ettiğini belirtti. Vatandaşların Liderleri Dr. Devlet Bahçeli’yi 15 Temmuz darbe girişiminin kaderini değiştiren lider olarak gördüklerini de kaydeden Yıldız şöyle konuştu; “Özellikle kararsız seçmen diyor ki MHP ‘ye oy vereceğim üç oyumdan birini MHP’ye vereceğim. Ak partili arkadaşlarımızdan da destek veren var. Çok ciddi destek var. Bu seçimin galibi inşallah MHP olacak. Gerçekten MHP siyaset tarihinde Kahramanmaraş’ta bu kadar yüksek seviyede temsil edilmemişti. Sayın Genel Yardımcımız Sefer Aycan Bey bizim Kahramanmaraş için bir değer hareket içindeki duruşu ondan sonra Sağlıkta Müsteşarlığı dönemlerinde Kahramanmaraş’a yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi gibi devasa hizmetlerle zaten biliniyor.

HEMŞERİLERİMİZDEN DESTEK İSTİYORUZ

Genel merkez yönetiminde bu dönem başka illerde siyaset yapan beş tane Kahramanmaraşlı bizimle birlikte arkadaşlarımız var. Gerçekten Kahramanmaraş’a genel başkanımız vermiş olduğu önemi gösterdi. Kahramanmaraş’ta MHP’yi 1. Parti yaparak sayın genel başkanımızın karşısına çıkacağız gururla inşallah. Vatandaşlarımızdan destek beliyoruz. “

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...