“Kahramanmaraş Akdeniz’in incisi olacak”

“Kahramanmaraş Akdeniz’in incisi olacak”

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, İyi parti tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

28 Ocak 2019 - 03:07

Burada vatandaşlara hitap eden Öztunç, hemşerilerinden 5 yıl süre istedi.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ”

Milletvekili olduktan sonra 24 saatin 20 saatini çalıştığına dikkat çeken Ali Öztunç, “Millet ittifakı olarak 31 Mart Türkiye’nin dört bir yanında İzmir’in dağlarında çiçekler açtırdığımız gibi her yerde çiçekler açtıracağız. Bunun için de hazırız bu inancı hep birlikte göreceğiz. Maraş’ın kader seçimine doğru gidiyoruz. Yıllardır Kahramanmaraş’ı Ak Parti yönetiyor daha doğrusu yönettiğini zannediyor, yönetemiyor, yönetmiyor, hiçbir şey yapmıyor. 31 Martta hep birlikte Kahramanmaraş’ın kaderini değiştireceğiz. Millet ittifakı olarak şahsımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak layık gördüler. Ben bu görevi hayatımda aldığım en onurlu görev olarak görüyorum. En önemli görev olarak görüyorum ve size söz veriyorum beni bilirsiniz çalışkanımdır, o yüzden bana atom karınca diyorlar 24 saatin 20 saatini çalışırım daha çok çalışacağız.  Bu iki ay içerisin de emeğimizi daha çok vereceğiz ve hep birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanacağız” diye konuştu.

“BANKAMATİK İŞÇİSİ OLMAYACAK”

Başkan olması halinde 5 yılda bambaşka bir Kahramanmaraş olacağının sözünü veren Öztunç şunları söyledi , “Seçimlerden sonrada birileri sadece Ankara’da koltukta oturup keyif çatıp telefon numaraları değiştirirken biz ne cebimizdeki telefon numaramızı değiştirdik ne o deri koltukların keyfine kapıldık. Biz her daim memleketimiz için el ele olduk gönül birliği içerisinde olduk. Ben Kahramanmaraşlı hemşerilerimden beş yıl süre istiyorum beş yıl, bu kardeşinize inanın, bu kardeşinize güvenin bana beş yıl verin hemşerilerim, Kahramanmaraş’ı ak denizin incisi olacak.

Beş yıl sonra bambaşka bir Kahramanmaraş göreceksiniz, yolsuzluğun bitirildiği bir Kahramanmaraş göreceksiniz. Bankamatik işçi olmayacak, herkes çalışacak emeğinin karşılığını alacak. Önümüzdeki hafta açıklayacağımız projelerimizle Kahramanmaraş’ın çevresini nasıl değiştireceğimizi anlatacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x