Seçimin galibi ve kaybedeni yok

Seçimin galibi ve kaybedeni yok

Milliyetçi Hareket Partisinin 3’üncü kez yenilenen kongresinde 1 oyla İl Başkanlığına seçilen Ertuğrul Doğan, “Kazanan da kaybeden diye bir şey yok davamız için bayrak yarışıydı bayrağı biz devraldık. Bütün herkesi kucaklayacağız ve partimizi 2019 seçimlerine hazırlayacağız birlik ve beraberlik içerisinde.” Dedi

14 Eylül 2017 - 20:32

Milliyetçi Hareket Partisinin itirazlar sonucu iptal edilen ve 3’ünce kez tekrarlanan İl Kongresinde 1 oyla seçimi kazanan Ertuğrul Doğan Kongreye 1 hafta kala adaylığını açıkladığını seçimi nasıl kazandıklarını anlattı.

Seçimdeki 1 farkın kendilerine 1 tane ülkücüyü bile kaybetmeye tahammüllerinin olmayacağını işaret ettiğini dile getiren MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, tekrar itiraza giden kongreleriyle ilgili Dulkadiroğlu İlçe Seçim Kurulunun itiraza ret verdiğini, Yüksek Seçim Kuruluna ise itirazın yapılıp yapılmadığından haberinin olmadığını söyledi.

 

PARTİNİN MUTFAĞINDAN GELEN BİRİYİM

Kongreyi kazanmasındaki en büyük payın yıllardır partinin mutfağındaki çalışmasına bağlayan Doğan; “Yıllardır partimizin mutfağında çalışmak bize partimizin tamamen tabanını yakından bire bir tanımamıza neden oldu. Delegelerimizden gelen istek üzerine aday oldum.  Biz yaklaşık 10 gün kala internetten açıkladık. 7 gün kala da basın yoluyla adaylığımızı açıkladık. Sahada saha çalışmasını çok iyi yaptık. Yaklaşık 200 kişilik bir kadroyla ilçeler de dahil muhteşem bir seçim kampanyası yürüttük ve Cenab-ı  Allah’ın takdiriyle de 1 oy farkla biz seçimi aldık.” Dedi.

 

10 GÜNDE 450 DELEGEYE ULAŞTIM

Seçimin her zaman sahada kazanılacağına da değinen MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Doğan şöyle konuştu; “ 500’ün üzerindeki delegemizin 450’siyle telefonla a görüştüm. Ulaşabildiğim delegeye kadar yani evine kadar gittiğim delegemiz oldu. O 1 hafta boyunca hiç uyumadık. Gece gündüz ekiplerimizle çalıştık. Sonuçta da çalışırsan, azim edersen rabbim de yardım ederse zaten seçimi kazanıyorsun.”

 

SEÇİM SAHADA ÇALIŞARAK KAZANILIR

Kazanmasına neden olan 1 oy’un kendileri için ‘1 tane ülkücüyü bile kaybetmeyeceksin’ anlamına geldiğini dile getiren Doğan; “1 tane insanı  kaybetmeye hiç  lüksümüz yok . Bizim için herkes değerli. 1 kişinin ne kadar değerli olduğunu da bu seçimde gördük. Diğer arkadaşımız zaten o da yılladır bu partiye emek vermişti, bizim kardeşimizdir, yıllarca görev yaptık, çalıştık. Şimdi 1 oyla kazandık. Buradaki bizim amacımız birlik ve bareberlik, yola çıkarken de sloganımız birlik ve beraberlikti. Bu seçimde  kaybeden, kazanan da diye bir şey yok, davamız için bayrak yarışıydı, bayrağı biz devraldık. Bütün herkesi  kucaklayacağız. Ve partimizi birlik ve beraberlik içerisinde 2019 seçimlerine hazırlayacağız.”

 

YÖNETİMİMİZİ ESKİ VE YENİLERDEN OLUŞTURDUK

Basın toplantısı düzenleyerek yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıtacaklarına da dikkat çeken MHP İl Başkanı Doğan yönetim kurulu üyelerini yazarken çok dikkatli davrandıklarını dile getirerek şöyle konuştu; “Yönetimimiz genelde yine eski yönetici olan arkadaşlarımız. Yani partiyle iç içe olan yönetim kurulu yapmış arkadaşlarımız. Zaten bu itirazlardan dolayı üye kaydı olmayan kimseyi yönetime yazamıyorsun, bizim yazdığımız yönetim tamamen partimizin tabanından gelen arkadaşlarımız. Örneğin Avukat Ömer Yılmaz Bey daha öncede Süleyman başkanın yönetimindeydi. Şükür Kayıran Bey de yine Süleyman Bey’in yönetimindeydi. Geçmişte Ömer Beyin yönetiminde olanlardan da yönetimimizde arkadaşlarımız var. Tamamen harmanladık. Hatta ilçelerden de birçok ilçeden de yönetime insanlar yazdık. Yani birlik beraberlik şehirde bütünlük olsun diye.”

 

ÜLKÜCÜLÜK ÜÇ HİLALİN ALTINDA OLUR

Parti içerisindeki küskünlere de mesaj gönderen Doğan; “Eğer bir insan ben ülkücüyüm diyorsa ülkücülük üç hilalinin altında olsun. Birileri şunu bilmiyor, bizde üç hilal sevdası var. Bizi üç hilalden kimse koparamaz. O kardeşlerimizin hepsi yakında gelecekler. Bazı küskünlerimiz var, daha önceden gönül koyanlarımız var. Onları gidip tek tek evlerinde bulacağız varıp çaylarını içeceğiz. Ve üç hilalin çatısının altına davet edeceğiz.” Dedi

Daha önceki kongrelere olduğu gibi kendi kongrelerine de itiraz edildiğini hatırlatan Doğan itiraza Dulkadiroğlu İlçe Seçim Kurulunun ret verdiğini Yüksek Seçim Kuruluna yapılan bir itirazın olup olmadığından da haberinin olmadığını kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı