Birteks’ten soğuk iklim elbise üretimi!

Birteks’ten soğuk iklim elbise üretimi!

Merkezi Kahramanmaraş’ta olan Birteks Tekstil, ağırlıklı olarak yaptığı askeri kıyafet üretiminde çeşit yelpazesini artırdı. Firma, 28 kalem askeri kıyafet üretimi arasında soğuk iklim kıyafetleri de dâhil etti.

24 Haziran 2016 - 09:37

Kahramanmaraş merkezli askeri kıyafet alanında yaptığı başarılı üretimlerle tanınan Birteks Tekstil’in, Pazar ağını, doğu illeri oluşturuyor. 2016 ve 2017 yılları arasında Türk bayrağının dalgalandığı her doğu iline girmeyihedefleyen firma, Kahramanmaraş, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’teki firmasına bağlı atölye ve açık ceza evlerinde üretim yapıyor.

Çalışmalarını ticaretten öte, insanların iş ve meslek sahibi olmaları yönünde yoğunlaştırdıklarını kaydeden Birteks Firma Sahibi İlhan Birsen, “Ailemden aldığım terbiye ve konfeksiyon üretimi deneyimini doğu illerindeki askeri kıyafet ihtiyacını giderme yönünde kullanıyorum” dedi.

Firması bünyesinde üretimini gerçekleştirdiği 28 kalem askeri kıyafetleri arasına 2016 yılında soğuk iklim elbise üretimini de dahil ederek kendi çapında yapmış olduğu üretimlerin tamamını Geçici Köy Korucuları için yaptıklarını aktaran Birsen, şöyle konuştu: “Bu bizim için bir işten öte, insanların meslek sahibi olmaları noktasında da çok önemli. Çalışmanın, Allah katında bir ibadet olduğunu biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Bu nedenle, bir meslek kazandırmak amacıyla atölyelerimizin bir kısmını açık cezaevlerine açtık. Bunun dışında Kahramanmaraş, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de atölyelerimiz mevcut. Bu duygularla 2016-2017 hedeflerimiz arasına Türk bayrağının dalgalandığı her doğu illerine kahramanlığa yakışır bir şekilde tüm bilgi, beceri ve mesleki tecrübemizi aktarmayı amaçlıyoruz. Ben inanıyorum ki kahraman şehrimizden kahramanlar çıkar.” (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...