“Dağlardan Seslenen Şehir” Fotoğraf Sergisi, Piazza AVM’de...

“Dağlardan Seslenen Şehir” Fotoğraf Sergisi, Piazza AVM’de açılıyor

24 Şubat 03 Mart 2017 tarihleri arasında 1 hafta süreyle devam edecek olan “Dağlardan Seslenen Şehir” adlı fotoğraf sergisi açılıyor. Kahramanmaraş’ın Fotoğraf sanatçılarından Arif Avize ve Mehmet Temizdemir’in fotoğraflarından oluşan sergide, Kahramanmaraş’ın sessiz kalmış doğal güzelliklerine vurgu yapılıyor.

22 Şubat 2017 - 12:20

Son yıllarda doğal güzelliklerinin bilinebilirliğinin artmasıyla, gerek bölge halkının, gerekse yerel yöneticilerin dağ ve doğa turizmine ciddi ölçüde önem verdiği ve uzun vadede büyük projeleri faaliyet programlarına aldığı şehir dört mevsim doğal güzellikleriyle sergide anlatılmaya çalışılacak. Doğal güzelliklerin yanı sıra, Kahramanmaraş’ ta yetişen ve bilim dünyasını da yakından ilgilendiren endemik bitki ve çiçek türlerinin de yer aldığı sergi 3 Mart Cuma gününe kakar Piazza AVM’de gezilebilecek.

Konuyla İlgili ortak bir açıklama yapan Arif Avize, ve Mehmet Temizdemir, kentin dağ ve doğa turizmi açısından son derece muazzam bir potansiyel barındırdığını, bu güzelliklerin en doğal fırsatlar olduğunu ve en efektif şekilde yatırıma dönüştürülerek kente hem sosyo-kültürel anlamda hem de farkındalık ve istihdam anlamında zahmetsizce ciddi katkılar sağlayabileceğini kaydettiler. Ayrıca fotoğraf sergilerinin saklı kalmış bu güzelliklerimizi anlatmanın en güzel yolu olduğu konusuna da vurgu yaptılar.

Fotoğraf sanatçısı Arif Avize ve Mehmet Temizdemir sergiye tüm Kahramanmaraş halkını ve fotoğraf severleri, kentin tanıtımı ve bilinebilirliği adına davet ettiklerini belirttiler.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...